'De Schaduwkant', de derde thriller van het Zeister auteursduo Sophie Wester, ligt in de (online) boekwinkel. Lees hier meer over het verhaal en hoe je het boek bestelt.

Bijzonder aan dit verhaal is dat het zich grotendeels afspeelt op voor de auteurs bekend terrein: te midden van leerlingen van de bovenbouw op een middelbare school. Beide dames zijn namelijk docent Nederlands en hebben jarenlang samengewerkt op het Herman Jordan Lyceum in Zeist, waar een van hen nog steeds lesgeeft.

SAMENVATTING

Wat start als een onschuldig spel, loopt uit op een dodelijk drama

Sinds de dood van haar man voedt Ellen haar puberzoon Mick alleen op. Als docent en counselor op een middelbare school weet ze in theorie precies hoe ze met tieners moet omgaan, maar haar eigen zoon kan ze steeds slechter bereiken en ze is bang dat hij ontspoort. Wanneer ze als begeleider meegaat op Micks examenreis naar Texel, komt ze erachter dat hij verwikkeld is in een gevaarlijk spel. Als diezelfde week een van de leerlingen dood op een slaapzaal wordt aangetroffen en Mick verdwenen is, lijkt Ellens nachtmerrie compleet. 

 
Bestellen: dat gaat heel gemakkelijk hier.

schaduwkant.jpeg

https://libris.nl/kramer-vandoorn/zoek?t=Schaduwkant&a=Sophie+Wester&us=false