Het verloren gewaande beeld 'De Vrolijke Harlekijn' van de Zeister kunstenaar Frits Kat krijgt na restauratie een nieuwe plek in het Arboretum in Doorn. Vroeger stond het beeld bij de Wil­librordus­school, waar het ten prooi viel aan vandalisme en raakte het zoek.Lees meer... 

Let op: Hier volgt een column
“Nieuwe eigenaar wil ap­partementen voor vitale ouderen in Landgoed Vol­lenhoven”, kopte de Nieuwsbode begin mei. Mijn hart ging snel­ler klop­pen, want ik ben altijd een beetje verliefd geweest op dat Landgoed.

Op zater­dagavond 2 juli vindt er op Landgoed Vol­lenhoven een Openluchtconcert plaats. Jong talent van Kunstenhuis Muziekschool De Bilt-Zeist zal zich tijdens een muzikale wandeling door de (moes)tuinen aan de bezoekers presenteren.

"Ik geloof dat het lichaam precies aangeeft wat ze nodig heeft, maar we moeten hier wel naar (leren) luisteren. Wan­neer je lichaam in balans is, kan het lichaam letterlijk loslaten." Eline vertelt over haar diëtistenpraktijk in Zeist-West

Het project Seyster Veste heeft als motto ‘Beter een goede buur, dan een ver­re vriend’. Het wooncomplex wordt inmid­dels bewoond door mensen die een steuntje in de rug kun­nen gebruiken én mensen die dat steuntje graag geven.

Dins­dagavond 24 mei geef ik een lezing over 'onbegrepen klachten'. Hier vertel ik over het ontstaan van dit soort klachten en de fascinerende samenwerking tus­sen lichaam en geest. Loop je al langere tijd rond met onbegrepen klachten? Je bent van harte welkom!

De voetbalsters van Saestum veroverden zater­dag de titel in de topklas­se. ,,Er staat een team dat elke week op zo'n hoog mogelijk niveau wil presteren", aldus trainer David Romijn.

Het duurzame Triodos heeft wederom de woede van haar certificaathouders op de hals gehaald, nu door het mes te zetten in hun winstuitkering. De bank uit Zeist stelt voor om €1,80 per certificaat af te tikken. Volgens boze beleg­gers is dat te weinig.

Landgoed Vol­lenhoven is overgegaan in andere handen. De nieuwe eigenaren Alexander Kneepkens en Robert-Paul Caron wil­len de bestaande functies van het landgoed behouden en versterken. ,,We hopen het klaar te maken voor de volgende honderd jaar".

No Internet Connection