De bewoners van Villa Pavia werden getracteerd op een Stroopwafelconcert. Luiter naar de mooie muziek en geniet van de prachtige beelden van Pavia en omgeving.

Thirza Jonkers (viool), Harry van Asselt (piano) speelden muziek uit de Messiah van G.F. Händel "Wie lieblich ist der Boten Schritt"

Onze werkwijze is dat wij zorginstellingen en jong muziektalent samen brengen, met stroopwafels als verbindende factor. Dat doen wij vanuit onze passie met mensen in onze samenleving die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. In ons geval de bewoners van zorginstellingen en hun personeel, verzorgers en relaties. En daarnaast de mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die in het met ons samenwerkende dagactiviteitencentrum de stroopwafels bakken. Voor iedere bezoeker is er een gratis stroopwafel. Er kunnen ook zakjes stroopwafels voor het goede doel worden gekocht.

 
 

Pavia is een buitenplaats aan de Laan van Beek en Royen 45 in Zeist. Het in neoclassicistische stijl gebouwde landhuis staat op een verhoogd terrein aan de oostkant van de Arnhemse Bovenweg. Pavia is via een oprijlaan aan de voorzijde te bereiken. Bij de buitenplaats hoorde een koetshuis. Rechts van het huis staat een houten duiventoren van rond 1880. . . . .