Honderden fans en fanatieke volgers van de Oranje Leeuwinnen kijken binnenkort gezamenlijk naar de EK-duels van de Nederlandse voetbalvrouwen. De KNVB Campus wordt tijdens het EK vrouwenvoetbal omgetoverd tot een speciale 'Camping van Oranje'.

Camping van Oranje
De camping in de Zeisterbossen wordt vanaf 9 juli geopend. 600 fans krijgen de gelegenheid om op de wedstrijddagen te overnachten in een tentje op de KNVB Campus. Op de camping zijn alle wedstrijden te bekijken op een groot scherm. Ook is er een barbecue en worden er diverse activiteiten georganiseerd voor de bezoekers. 

Lekker voetballen met Kicky
Zo is er de mogelijkheid tot het spelen van een potje voetbal (op het veld of op de playstation) en kan de VAR-ruimte worden bezocht. Ook Kicky, de mascotte van Oranje, is aanwezig.

Oranjemars
Rond elke wedstrijd van de Nederlandse ploeg vindt er bovendien een speciale Oranjemars plaats. De camping blijft open zolang de ploeg van bondscoach Mark Parsons in het toernooi blijft. Oranje begint op 9 juli aan het EK. In de groepsfase speelt het team tegen Zweden, Portugal en Zwitserland.

Wordt Nederland weer Europees kampioen?
In Engeland verdedigt Nederland de Europese titel die in 2017 werd veroverd. Destijds won Oranje in de finale van Denemarken (4-2).