Unifore telde vorig jaar 3,5 miljoen euro neer voor winkelcentrum Belcour, dat toen werd verkocht door Sectie 5. De huidige verkoopprijs bedraagt volgens de akte van levering 8,4 miljoen euro.

Dit ontving Unifore voor winkelcentrum Belcour in Zeist

Unifore heeft als fondsmanager van Corio Zeist het winkelcentrum Belcour in Zeist na een jaar verkocht aan een fonds dat gemanaged wordt door Meerdervoort. 

Het winkelcentrum bestaat uit vijf gebouwen met 41 winkelruimtes. Na een optimalisatie in het afgelopen jaar bestaat de huurdersmix uit een combinatie van bekende (inter)nationale winkels en lokale winkeliers. Het winkelcentrum ligt aan het Emmaplein en is ontwikkeld in de jaren negentig. Op de begane grond zijn winkels gevestigd met daarboven woningen. Het Emmaplein bestaat uit 8.661 m2 winkeloppervlakte. Dit plein is onderdeel van het kernwinkelgebied van Zeist. Meerdervoort heeft de intentie om het winkelgebied verder te optimaliseren en aan te sluiten bij de huidige behoeften van consumenten. De verkoper werd commercieel begeleid door Colliers en juridisch door DLA. De koper werd juridisch begeleid door Van Benthem & Keulen.

Unifore telde vorig jaar 3,5 miljoen euro neer voor het winkelcentrum, dat toen werd verkocht door Sectie 5. De huidige verkoopprijs bedraagt volgens de akte van levering 8,4 miljoen euro.