Op vrijdag 14 oktober treedt onder het mom: 'Spot vandaag de bands van morgen' Lola Cedès op in De Peppel. Lola Cedès (2002) is een talentvolle singer-songwriter uit Zeist. Ze treedt op met de band De Boulevard. 

*De Peppel Serveert lokale beloftes op vrijdag! De beste bands en artiesten uit provincie Utrecht en daarbuiten spot je hier nog net voordat ze doorbreken naar het grote publiek. *

Lola Cedès (2002) is een eigenzinnige singer-songwriter uit Zeist. Ze vertelt haar verhalen door in verbinding te staan met de natuur: het bos, een sterrennacht en de wisselende seizoenen zijn voorbeelden van inspiratie voor het schrijven van haar muziek. Samen met vaste producer Luc Hofstra schept Lola verfijnde geluidskunstwerkjes bestaande uit subtiele elektronica à la Billie Eilish en London Grammar.
Haar sound is pakkend en magisch en laat zich het best plaatsen tussen de Nederlandstalige Alternatieve Pop van Froukje en de dromerige Poëzie van Eefje de Visser.
Na haar studie aan de Nederlandse Pop Academie in Utrecht is Lola in 2021 Songwriting gaan studeren aan het Codarts Conservatorium te Rotterdam. Hier formeerde zij haar vijfkoppige band waarmee ze klaarstaat om haar droom waar te maken: met haar muziek door heel Nederland toeren.
Op het podium is Lola helemaal zichzelf. Haar optredens zijn energiek en dansbaar en moeten voelen als een plek waarbij ‘iedereen tot zijn kern komt, zijn of haar masker laat vallen en waar iedereen kan voelen wat ze werkelijk voelen’. Sinds ze tekende bij het label Dreamteam van Big2 bracht ze de singles ‘Satelliet’ en ‘Vliegen’ uit.

De Boulevard is een energiek verbond tussen zes van de meest belovende opkomende artiesten uit Utrecht. Vanuit alle hoeken van de muziekscene zijn deze helden samengekomen om een belangrijke missie uit te voeren: move the crowd!