Op zon­dag 10 juli is er in Vol­lenhove een Wereldmuziekfestival. Vanaf 15:00 kan iedereen kosteloos komen genieten van wereldmuziek die de mix van culturen in Vol­lenhove weerspiegelt, nieuwe klanken leren ken­nen én mensen uit de buurt ontmoeten.

ls je zater­dag in de buurt van winkelcentrum Vol­lenhove kwam, hoorde je de Hol­landse Hits al van ver­re. De braderie in Winkelcentrum Vol­lenhove was terug, en dit jaar ook het begin van het feest rondom 50 jaar Vol­lenhove.

Het is feest in Vol­lenhove! De wijk bestaat 50 jaar. Op initiatief van de bewoners worden de komende weken verschil­lende activiteiten georganiseerd: een braderie, een sportclinic voor jong en oud en op 24 september het Smaak en Vermaak-event.

"5, 4, 3, 2, 1 …. we zijn Live in Kof­fietijd! Welkom aan tafel: Brenda Em­men-Has­sel­l….". Brenda Em­men schoof aan bij Kof­fietijd en kon daar vertel­len over de resultaten van het project SoepKar in Vol­lenhove.

Een muzikale wereldreis door de wijk Vol­lenhove in Zeist, dat is VOLfest. Topmusici van over de hele wereld tref­fen elkaar in het wijkcentrum bij de Vol­lenhoveflats voor een serie bijzondere concerten, jamses­sies en muzikale demonstraties aan schoolkinderen.

Afgelopen dins­dag organiseerde atleet en sportinstructeur Gen­naro Biswane een bootcamp try-out voor de bewoners van de wijk Vol­lenhove: "Kom van die bank af, want sporten zorgt voor verbinding."Lees meer... 

Let op: Hier volgt een mening
Darine en Sander kijken vanaf de L-flat neer op Op Dreef, de buurtschool waar al­le kinderen uit de flat naartoe gaan. ‘Het ziet er best nog gezel­lig uit eigenlijk’, zegt Sander. Had hij een louche tent verwacht met tralies voor de ramen?

In de circulaire textielwerkplaats van Kringloop Zeist in Vol­lenhove maken vrijwil­ligers gordijnen voor de bewoners van Vol­lenhove. Het afgelopen half jaar ontvingen al maar liefst 70 huishoudens nieuwe gordijnen.

Bewoners van de L-flat in Zeist heb­ben plan­nen voor het maken van een kookboek. Er zijn meer dan 100 nationaliteiten onder de ruim 4000 flatbewoners en dus ontelbare recepten uit al­le hoeken van de wereld.

No Internet Connection