Let op: Hier volgt een mening
Je kunt stem­men voor de Zeister vrijwil­ligersprijs. Eén van de genomineerden is fotograaf en filmer Kees Lin­nenbank, actief voor Slotstad TV en Zeistermagazine. Arend Postma roept daarom op: Stem op Kees!Lees meer... 

Kinderen tus­sen de 4 en 18 jaar oud, die in de gemeente Zeist wonen of naar school gaan, kun­nen voorgedragen worden voor het Zeister Kinderlintje. De uitreiking van het kinderlintje is dit jaar voor het eerst in Zeist.

De genomineerden voor de Zeister vrijwil­ligersprijzen 2022 zijn bekend. Voor de individuele prijs zijn de volgende vrijwil­ligers genomineerd: Kees Lin­nenbank (Slotstad RTV), Mariette Koenders (Internationaal Liedfestival Zeist) en Herman Wierenga (Samen Duurzaam Zeist).

“Ik word helemaal blij van dit vak. Deze prijs is voor mijn team.” Stef­fie van der Meijden (30) van het VSO Heuvelrug Col­lege in Zeist raakt niet uitgepraat over het vak en ‘haar’ kinderen. Ze is de leraar van het Jaar 2022 voor het speciaal onderwijs.Lees meer... 

Stef­fie van der Meijden, docent op het VSO Heuvelrug Col­lege in Zeist is 'Leraar van het jaar' in het speciaal onderwijs geworden. "Ik vind het een hele eer", zegt de kersverse prijswin­naar in esprek met Hart van Nederland.
Lees meer... 

Kerckebosch is genomineerd voor de NRP Gulden Feniks, dé prijs voor hergebruik van de bestaande gebouwde omgeving. NRP reikt ieder jaar de prijs uit aan de beste (gebieds)transformatie- en renovatieprojecten van Nederland.

Autobedrijf PECO is in 2015 door de Gemeente Zeist uitgeroepen tot het eerste duurzame bedrijf in Zeist. Peter Cortel is nog steeds blij met die erken­ning maar waarschuwt ook. ,,Denk aan de lange termijn. Als je niet verduurzaamt, komt je bedrijf in gevaar."

Tot 2 oktober kun­nen vrijwil­ligers en organisaties zich kandidaat stel­len voor de Zeister Vrijwil­ligersprijzen 2022. Er zijn een individuele prijs en drie groepsprijzen te verdelen. De categorieën bij de groepsprijzen zijn Cultuur, Zorg & Welzijn en Maatschap­pelijk.

Na drie gouden olympisch medail­les is de Zeister hockeyster Eva de Goede met het nationaal hockeyteam nu ook drie keer wereldkampioen. Vooral haar comeback op topniveau na een ernstige bles­sure oogst veel bewondering. Lees meer... 

No Internet Connection