De besloten Facebookcom­munity ‘Zeist’ heeft recentelijk de mijlpaal van twaalfduizend leden behaald. Paul Koster, oprichter en een van de moderators van de groep, keek hier naar uit. Als moderator is Paul dagelijks in de weer met de Facebookgroep.

Blindfluencer Tjarda Struik zet zich in de gemeenteraad van Zeist en op TikTok in voor meer inclusie. Tjarda heeft een grote schare volgers op sociale media. Nu wil ze burgemeester worden. Ze merkt dat die verschil­lende rol­len zich soms moeilijk laten combineren.Lees meer... 

Krant niet ontvangen of liever online lezen? Klik dan hier onder voor de digitale versie van De Nieuwsbode van 8 maart 2023. Op de site van De Zeistenaar vind je elke week de digitale Nieuwsbode. 

 

Krant niet ontvangen of liever online lezen? Klik dan hier onder voor de digitale versie van De Nieuwsbode van 1 maart 2023. Op de site van De Zeistenaar vind je elke week de digitale Nieuwsbode.

Woens­dag 1 maart komt het program­ma De Muziekshop met een bijzondere jubileumuitzending. In een extra lange uitzending heeft presentator Jeroen Schutijser ter ere van de 1000ste aflevering een interview met komiek en tv-presentator André van Duin.

Krant niet ontvangen of liever online lezen? Klik dan hier onder voor de digitale versie van De Nieuwsbode van 22 januari 2023. Op de site van De Zeistenaar vind je elke week de digitale Nieuwsbode. 

 

Slotstad RTV, de lokale omroep voor Zeist en Bun­nik, lanceert op 17 februari 2023 een mobiele ap­p. Met de ap­p heb­ben gebruikers het nieuws snel bij de hand en zijn op een eenvoudige manier de live uitzendingen op radio en televisie te volgen.

De burgemeester van Utrecht, Sharon Dijksma, mocht een 17-jarige jongen uit Zeist in 2021 geen online gebiedsverbod opleg­gen. De rechter meent dat het gebiedsverbod een te grote beperking was van de vrijheid van meningsuiting.

Krant niet ontvangen of liever online lezen? Klik dan hier onder voor de digitale versie van De Nieuwsbode van 15 februari 2023. Op de site van De Zeistenaar vind je elke week de digitale Nieuwsbode.

No Internet Connection