De aanwezigheid van de Algemene Seniorenvereniging Zeist (ASZ) op de lokale televisie van Slotstad RTV bleek een succes. Na de eerste uitzendingen van een serie van tien, is er in oktober een nieuwe serie van tien van start gegaan.Lees meer... 

Krant niet ontvangen of liever online lezen? Klik dan hier onder voor de digitale versie van De Nieuwsbode van 1 februari 2023. Op de site van De Zeistenaar vind je elke week de digitale Nieuwsbode.

Krant niet ontvangen of liever online lezen? Klik dan hier onder voor de digitale versie van De Nieuwsbode van 25 januari 2023. Op de site van De Zeistenaar vind je elke week de digitale Nieuwsbode. 

Krant niet ontvangen of liever online lezen? Klik dan hier onder voor de digitale versie van De Nieuwsbode van 18 januari 2023. Op de site van De Zeistenaar vind je elke week de digitale Nieuwsbode.

Krant niet ontvangen of liever online lezen? Klik dan hier onder voor de digitale versie van De Nieuwsbode van 11 januari 2023. Op de site van De Zeistenaar vind je elke week de digitale Nieuwsbode.

De stralen en vuurbal­len waaide al­le kanten op. Drone beelden geven een bijzonder perspectief op de jaarwis­seling. ZeistinBeeld wenst iedereen in Zeist en daarbuiten een voorspoedig, gezond en veilig 2023 toe!Lees meer... 

Krant niet ontvangen of liever online lezen? Klik dan hier onder voor de digitale versie van De Nieuwsbode van 28 december 2022.
Op de site van De Zeistenaar vind je elke week de digitale Nieuwsbode.

De locale omroep SlotstadRTV maakte in 2022 elke week het tv-program­ma 'Slotstad Actueel', wat gedurende het jaar verder ging onder de naam Zeist Actueel'. Het belangrijkste nieuws uit die uitzendingen is verzameld in het Jaaroverzicht 2022.Lees meer... 

Krant niet ontvangen of liever online lezen? Klik dan hier onder voor de digitale versie van De Nieuwsbode van 21 december 2022. 
Op de site van De Zeistenaar vind je elke week de digitale Nieuwsbode. 

No Internet Connection