Op zon­dag 28 november start Antropia met een maandelijkse cultuurdiner, met de opera Of­fenbach: Hof­fman­ns Vertel­lingen. Het concept van de culturele zon­dag: samen de voorstel­ling kijken en gezel­lig aan lange tafels eten met een speciaal culinair thema.Lees meer... 

Let op: Hier volgt een mening
De onder diverse prijzen bedolven wijk Kerckebosch Zeist is een pronkjuweel en toonbeeld van duurzaamheid. Het verhaal van de wijk was perfect en op de tekentafel compleet. Maar waar is de horeca, vraagt Arend zich af.

Bakker Adriaan Vonk is boos. Heel boos op de gemeente Zeist. Want al voor het tweede jaar op rij staat er in winkelcentrum De Clomp in Zeist een oliebol­lenkraam op enkele tiental­len meters van zijn bakkerswinkel.Lees meer... 

Heb jij al gebupt? Waarom niet? Het zijn vragen die je kunt verwachten als je bij Cafetaria De Neus in Zeist een frietje bestelt. Eigenaar Hans Geurts zet met een nieuw concept de wereld op z’n kop.Lees meer... 

Aan de Panweg is restaurant Sushi San geopend. Er staan verschil­lende Japanse gerechtjes op de kaart, die bereid zijn door de bekende sushi-chef Nam Yue, eerder werkzaam voor The Red Sun in Blaricum. De medewerkers krijgen hulp van robots.Lees meer... 

Zeist krijgt er een nieuw Japans restaurant bij met wel heel bijzondere col­lega’s. Naast het personeel werken er straks namelijk ook robots in de bediening. Het restaurant, Sushi San, komt op de plek waar voormalig Chinees-Indisch restaurant Tong Ah zat.Lees meer... 

Aan de Panweg in Zeist wordt al flink verbouwd aan het voormalige Chinees-Indische restaurant Tong Ah. Er komt een nieuw Japans restaurant voor in de plaats.Lees meer... 

De oude pof­fertjeskraam van het Walkartpark zorgt voor discus­sie in de Utrechtse politiek. Een managehouder aan de Gageldijk wil de antieke kraam nieuw leven inblazen. Volgens de wethouder past de tent niet in het bestem­mingsplan.Lees meer... 

Elke week recenseert Marco Bosmans voor het AD één van de vele restaurants in de provincie Utrecht. Deze week eet hij bij First in Zeist, dat in de smaak val bij de recencent.Lees meer...