'Je denkt misschien dat ik me in Monaco bevind, maar ik ben gewoon in Nederland en wel in Zeist. Dit is Hotel Restaurant Oud London en jouw nieuwe werkplek'. Zo begint de film waarin je een mooi beeld krijgt van het bedrijf en hoe groot het eigenlijk is!Lees meer...
Kinderboerderij De Brink is voor veel mensen in Zeist een begrip. De komende jaren wil De Brink zich verder ontwikkelen tot een dorpsboerderij. Kleinschalige horeca, een winkeltje met streekproducten en vergaderruimte voor kleine groepen.
Voor de bewoners van Bartiméus zijn de coronamaatregelen éxtra moeilijk. Daarom herhaalt het Bartiméus Fonds de maaltijdactie van vorig jaar. Als hart onder de riem voor bewoners, zorgmedewerkers én lokale horecaondernemers.
Netwerkorganisatie Samen voor Zeist organiseerde in juni 2021 een ‘prokkelstagedag’. Dat is een stage van één dag voor iemand met een beperking. Desirée (37) en Sharon (29) mochten een dag meewerken in Oud London. Dat beviel zo goed dat ze nu een vaste plek hebben.
Op zondag 28 november start Antropia met een maandelijkse cultuurdiner, met de opera Offenbach: Hoffmanns Vertellingen. Het concept van de culturele zondag: samen de voorstelling kijken en gezellig aan lange tafels eten met een speciaal culinair thema.Lees meer...
Let op: Hier volgt een mening
De onder diverse prijzen bedolven wijk Kerckebosch Zeist is een pronkjuweel en toonbeeld van duurzaamheid. Het verhaal van de wijk was perfect en op de tekentafel compleet. Maar waar is de horeca, vraagt Arend zich af.
Naast de namen van Weghorst en De Jong zal de argeloze tv-kijker gisteravond nóg iets zijn opgevallen. Het nu al beroemde tactiek-briefje van Van Gaal was geschreven op een blocnote van hotel Woudschoten in Zeist. ,,Leuk hé, dit gaat de hele wereld over.”Lees meer...
De Pyramide van Austerlitz heeft vele gezichten. Als familie-pretpark, partycentrum, bestemming voor een schoolreisje of als historisch monument. De Pyramide is sinds kort zelfs onderdeel van de Canon van Nederland. Lees meer...
Hoe krijg je de roosters rond als je geen personeel kunt vinden? Beauforthuisdirecteur Lidwien Vork doet het met Ali Abulgascu en Abdrabba Elghani. Een topsporter met horeca-ervaring en een universitair docent geologie zonder. De eerste kookt, de tweede werkt in de bediening.