Let op: Hier volgt een column
"Nee, ik teken de petitie tegen de nieuwe aanvliegroute van Schiphol niet. Mijn gevoel bij het protest in Mid­den Nederland is niet goed. Ik wed dat de mensen uit Zeist juist vaker het vliegtuig pakken dan gemid­deld."Lees meer... 

Let op: Hier volgt een column
"In de week vóór de Boekenweek vond ik mijzelf op een klapstoel in boekhandel Kramer & Van Doorn voor een ‘thema-avond over de weg van het boek’. In de avond die volgde, schoven specialisten uit het boekenvak aan."

Let op: Hier volgt een column
Dick Koopman leid­de de oude Van Tets rond in de Dieptetuin. Hij genoot met vol­le teugen. Waar de één bloeiend vrijwil­ligerwerk ziet, ervaart de ander verval van vervlogen tijden. “Weet U, uiteindelijk verdwijnt al­les.”

Let op: Hier volgt een mening
Hen­ny geeft een ongevraagd advies voor de verkiezingen van woensdag: "Kijk verder dan de meest geplakte poster, negeer de zachtste woorden, de wanen en de lach. Ga stem­men! Maar geef één stem weg. Nooit de macht."

Let op: Hier volgt een column
“Zo, kijk eens!”, zei ze verheugd tegen Marcel toen ze thuiskwam. “Ik ben net bij ‘Hol­land & Bar­rett’ geweest, een reformwinkel op de hoek van de Slotlaan en de Mid­del­laan, ze had­den een mooie kortingsactie”.

Let op: Hier volgt een column
"Ik had tijdens de lunchpauze de honden uitgelaten in het bos in Austerlitz en ontdekte thuis dat ik mijn sleutelbos kwijt was. Maar ik vond ze snel terug, mede dankzij de training bij het Veteranen Search Team (VST)."

Let op: Hier volgt een mening
Hen­ny hoopt dat met het samengaan van de PvdA en GroenLinks er een linkse wolk boven Zeist komt te hangen met waarden van gelijkwaardigheid, solidariteit, gelijke kansen, duurzaamheid en een ondersteunende overheid.

Let op: Hier volgt een mening
“Maar Ruud, Zeist is toch ontzettend mooi wonen?” Ik weerleg het niet, ik dik het altijd nog eventjes aan. Tijdens onze weekstart fluiten de vogeltjes in mijn tuin. Maar cultureel is het armoede. Bin­nenkort ga ik Zeist verlaten...

Let op: Hier volgt een column
Het was vroeg in de ochtend en de mist lag nog lui over de parkeerplaats van winkelcentrum De Clomp. Hij wist een parkeerplek te vinden en liep opgetogen bij het gezondheidscentrum naar bin­nen. “Heb je het druk?

No Internet Connection