De Marokkaanse delegatie uit zusterstad Berkane die momenteel een bezoek brengt aan Zeist is onder de indruk van de inspan­ningen die Zeist ver­richt in de wijk Vol­lenhove. De delegatie vond het prachtig om de renovatie in de wijk te bekijken.

Stef­fie van der Meijden van VSO Heuvelrug Col­lege aan de Noordweg staat in de Top 3 bij de landelijke leraar van het jaar verkiezing. Stef­fie: ,,Ik ben supertrots dat ik in de top drie sta van leraar van het jaar. Voor mij is dit een hele eer. 

Let op: Hier volgt een column
Overstap­pen is voor boomers een nachtmer­rie. Dus toen ze in Brugakker aan de deur stonden met een niet-te-weigeren-aanbod om over te stap­pen naar glasvezel, sloot ik de deur en bleef er even met mijn hoofd tegenaan staan. 

De voetbalsters van Saestum heb­ben vrij­dag een oefenwedstrijd verloren van Feyenoord. De ploeg uit Zeist, die afgelopen seizoen kampioen werd in de topklas­se, ging in Rotterdam met 3-0 onderuit tegen de eredivisionist.

Let op: Hier volgt een column
"Wat heb ik weer genoten van al die vakantieplaatjes op Facebook. Vaak staat men op een camping. Zelf kampeer ik niet. Teveel gedoe. Toch hou ik wel van het “voor de tent zitten”. Inmid­dels heb ik er wat op gevonden"...

Vijftien woningen in Zeist zijn vanmid­dag door de brandweer ontruimd vanwege een gaslek. Bij werkzaamheden in de kruipruimte van een woning aan de Brugakker is een gasleiding geraakt, waardoor de kruipruimte gevuld is met gas.

Het vernieuwde Couwenhovenseveld in Zeist is woens­dag of­ficieel geopend door wijkwethouder Wouter Catsburg en buurtkinderen.Lees meer... 

Het verloren gewaande beeld 'De Vrolijke Harlekijn' van de Zeister kunstenaar Frits Kat krijgt na restauratie een nieuwe plek in het Arboretum in Doorn. Vroeger stond het beeld bij de Wil­librordus­school, waar het ten prooi viel aan vandalisme en raakte het zoek.Lees meer... 

Let op: Hier volgt een column
“Nieuwe eigenaar wil ap­partementen voor vitale ouderen in Landgoed Vol­lenhoven”, kopte de Nieuwsbode begin mei. Mijn hart ging snel­ler klop­pen, want ik ben altijd een beetje verliefd geweest op dat Landgoed.

No Internet Connection