Dins­dagavond 24 mei geef ik een lezing over 'onbegrepen klachten'. Hier vertel ik over het ontstaan van dit soort klachten en de fascinerende samenwerking tus­sen lichaam en geest. Loop je al langere tijd rond met onbegrepen klachten? Je bent van harte welkom!

De voetbalsters van Saestum veroverden zater­dag de titel in de topklas­se. ,,Er staat een team dat elke week op zo'n hoog mogelijk niveau wil presteren", aldus trainer David Romijn.

Het duurzame Triodos heeft wederom de woede van haar certificaathouders op de hals gehaald, nu door het mes te zetten in hun winstuitkering. De bank uit Zeist stelt voor om €1,80 per certificaat af te tikken. Volgens boze beleg­gers is dat te weinig.

Landgoed Vol­lenhoven is overgegaan in andere handen. De nieuwe eigenaren Alexander Kneepkens en Robert-Paul Caron wil­len de bestaande functies van het landgoed behouden en versterken. ,,We hopen het klaar te maken voor de volgende honderd jaar".

Enige tijd geleden ging Erica Recreatie in Zeist helaas fail­liet. De kampeerspecialist bestond meer dan 50 jaar. Laurens Bos, die bij Erica Recreatie verantwoordelijk was voor de verkoop van de vouwwagens, gaat nu onder de naam Vouwwagenzaak.nl verder.

In deze video krijg je in 2 minuten een beeld van de Zeister instel­ling Bartiméus, wat ze doen en voor wie ze er zijn. Bartimeús geeft ondersteuning aan mensen met een visuele beperking.Lees meer... 

Afgelopen 29 april stelde wethouder Wouter Catsburg, door een symbolische handeling, ons eerste zon­nestroomproject (ook wel postcoderoos genoemd) in Zeist in gebruik. Hij ontstak een lamp die gevoed wordt door 200 zon­nepanelen op het dak van de schuren van boer Aart.

Medewerkers van Stichting Krachtvrouwen Zeist en kinderen van basis­school Al Amana overhandigden dins­dag 26 april ruim veertig kratten aan de Voedselbank bij moskee Zeist. De actie is opgezet omdat de Ramadan in het teken staat van saamhorigheid en barmhartigheid.

Leerlingen van de Zeister basis­school El Amana in De Clomp heb­ben een filmpje gemaakt waarin ze oproepen beter te zorgen voor het milieu. "Een beter milieu begint bij jou en bij mij! Zie je rom­mel op straat? Ruim het op en geef het goede voorbeeld".Lees meer... 

No Internet Connection